Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Papné Bói Anna vagyok, nevelőszülői tanácsadóként dolgozok. Három diplomám van. 2022-ben végeztem coachként, 2008-ban pedagógia szakos bölcsész és tanárként, és 2002-ben szociálpedagógusként.

Ha szeretnél békésebbé válni, jó helyen jársz. Remélem, találsz kedvedre való információt. Arra törekszem napról napra, az írásaimon, a coachingon, és a mediáción keresztül, hogy egyre több legyen közöttünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. A coaching során alkalmazott módszerek, és az az általam is használt szemlélet, amely a konfliktust ajándékká, a reménytelenséget bizalommá, a kilátástalanságot áldássá, a félelmet erővé, a szégyent szeretetté fordítja át tanulással, és gyakorlással elsajátítható, és folyamatosan fejleszthető.

Arra biztatlak, ne csak egy probléma megoldásában gondolkodj, hanem tanuld meg azokat a technikát, amellyel később is hatékonyan segíthetsz magadon. A coaching keretein belül egyéni, és csoportos konzultációkra is van lehetőséged, ahol a magas szintű, tudományos elméleti megalapozottság mellett, ugyanilyen szintű gyakorlati ismeret átadására is törekszek.